"Πασιφανής εικονική μεταβίβαση μετοχών από Γιαννακόπουλο"

Θέση μέσω του νομικού εκπροσώπου του πήρε ο Ολυμπιακός για την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου που δίνει χρόνο στον Παναθηναϊκό.

Ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρης Πασσάς, τοποθετήθηκε σχετικά με τη διαταγή του Διοικητικού Εφετείου, με την οποία "παγώνουν" οι εξελίξεις σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι το δικαστήριο.

"Φαίνεται πως οι νομικοί εκπρόσωποι της ΚΑΕ ΠΑΟ αισθάνονται απεγνωσμένα την ανάγκη να πανηγυρίσουν μια δικαστική επιτυχία σε βάρος του Ολυμπιακού και των ιδιοκτητών του", αναφέρεται αρχικά στη γραπτή δήλωση που υπάρχει στην ιστοσελίδα των πρωταθλητών Ελλάδας.

"Έτσι, σπεύδουν να βαφτίσουν ως 'νίκη' μια προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Εφετείου, την οποία απέσπασαν με τον ισχυρισμό ότι δεν προλάβαιναν να αλλάξουν τη μετοχική σύνθεση της ΚΑΕ και να καταθέσουν εμπρόθεσμα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΕΑ για την έκδοση του απαιτούμενου πιστοποιητικού συμμετοχής. Δηλαδή, με την επίκληση λόγου που δεν έχει σχέση με την ουσία της υπόθεσης και χωρίς φυσικά να ακουστεί η πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός".

"Μάλιστα, αντίθετα με όσα προέβαλαν δημόσια, η προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου πιθανολόγησε ότι είναι αβάσιμοι οι λοιποί ισχυρισμοί της ΚΑΕ ΠΑΟ σχετικά με τη νομιμότητα της απόφασης της ΕΕΑ και τους απέρριψε".

"Ας μην βιάζονται λοιπόν και ας προσπαθούν τουλάχιστον να αποτυπώνουν με ακρίβεια το περιεχόμενο των δικαστικών αποφάσεων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πασιφανής εικονική μεταβίβαση των μετοχών από τον κ. Δ. Γιαννακόπουλο στον υπάλληλό του θα επιβεβαιωθεί και από την ελληνική δικαιοσύνη".

Διαβάστε ακόμη

Ανεστάλη προσωρινά η απόφαση της ΕΕΑ για τις μετοχές του Παναθηναϊκού