Πίστη για "ναι" από Παπαπέτρου και Αγραβάνη

Μία ή και δύο θέσεις θα κλείσουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αν όλα πάνε καλά τις επόμενες ώρες. Αν όχι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα ξεκινήσει την προετοιμασία και οι "ερυθρόλευκοι" μεταθέτουν τις κινήσεις τους για το εγγύς μέλλον.

Πίστη για "ναι" από Παπαπέτρου και Αγραβάνη

Η υπόθεση Παπαπέτρου τελειώνει μέχρι την Παρασκευή το αργότερο, με τον νεαρό να έχει ειδοποίηση από το πανεπιστήμιο ότι στις 20 Αυγούστου οφείλει να κάνει χρήση του εισιτηρίου του και να επιστρέψει στο Τέξας για να ξεκινήσει την προετοιμασία. Ο προπονητής Ρικ Μπαρνς έδωσε 10 ημέρες επιπλέον ξεκούρασης στον Έλληνα φόργουορντ, λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική.

Από τους Λόγκχορνς υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία ειδοποίηση για... επαγγελματοποίηση του παίκτη, στον οποίο η ομάδα θα στηριχθεί εφέτος. Γενικώς δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, πιστεύοντας ότι αν υπήρχε περίπτωση, ο Παπαπέτρου θα τους ενημέρωνε άμεσα.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του φαίνεται να καθυστερεί και την περίπτωση Αγραβάνη ελπίζοντας ότι τελικά θα αποσπάσει το "ναι" κλείνοντας το ρόστερ με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο. Η ομάδα βρίσκεται σε επικοινωνία με την οικογένεια Παπαπέτρου (απαγορεύεται να μιλήσει επισήμως με τον παίκτη λόγω των κανονισμών του NCAA) και αισιοδοξεί ότι στις 15 Αυγούστου θα πάρει την θετική απάντηση για να ανακοινώσει την απόκτηση του καλύτερου Έλληνα παίκτη κάτω των 20 ετών.

Η περίπτωση Αγραβάνη για τους πρωταθλητές Ευρώπης δεν κλείνει σε καμία περίπτωση και υπάρχει η ελπίδα ότι ο Ηλίας Λιανός δεν θα εμμείνει στην δήλωσή του για τέλος των διαπραγματεύσεων λόγω της καθυστέρησης στην απάντηση του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK