Ο Λοτζέσκι για... Παπαπέτρου

Πρόταση 100.000 ευρώ στην Οστάνδη για την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού σμολ - φόργουορντ Ματ Λοτζέσκι φέρεται να έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός.

Ο Λοτζέσκι για... Παπαπέτρου

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "sportando", οι Πειραιώτες προσφέρουν 100.000 ευρώ στην Οστάνδη προκειμένου να αποκτήσουν τον 28χρονο Ματ Λοτζέσκι. Η κίνησή του Ολυμπιακού ταιριάζει στη λογική απόκτησης του Γιάννη Παπαπέτρου στον οποίο οι "ερυθρόλευκοι" βλέπουν τον αντικαταστάτη του Κώστα Παπανικολάου. Αξίζει όμως να σημειωθεί πως ο Λοτζέσκι πρόκειται για καθαρό δυάρι που παίζει και λίγο ως πλέι μέικερ. Ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την βελγική ομάδα και προκειμένου να γίνει το "deal" θα πρέπει να δώσει το τελικό "οκ" και ο σύλλογος.

Ο 28χρονος αναδείχθηκε την σεζόν που πέρασε (2012-13) MVP του βελγικού πρωταθλήματος σκοράροντας 17.2 πόντους ανά αγώνα και έχοντας 4.5 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ.

Στο Eurocup είχε αντίστοιχα καλά νούμερα (16.1 πόντους, 5.3 ριπάουντ και 2.5 ασίστ), με ακόμη πιο εντυπωσιακά ποσοστά: 97% στις βολές, 52% στα δίποντα και 57% στα τρίποντα.

Διακρίνεται για την ικανότητα του στο μακρινό σουτ, αλλά και στην αντίληψη του παιχνιδιού, συμμετέχοντας σε όλους τους τομείς, ακόμη και σε αυτόν της δημιουργίας. Ακόμη είναι πολύ καλός ριμπάουντ για το ύψος του και μπορεί να θεωρηθεί ένας all-around παίκτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK