Ρήξη χιαστού ο Μάντζαρης

Σοκ στον Ολυμπιακό με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες!

Ρήξη χιαστού ο Μάντζαρης

Ο διεθνής πλέι μέικερ και βασικός κουμανταδόρος δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη υποβλήθηκε τη Δευτέρα το πρωί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία κατέδειξε το μέγεθος της ζημιάς. Σύμφωνα με τη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου των "ερυθρόλευκων" ο Μάντζαρης έχει υποστεί " ρήξη πρόσθιου χιαστού και οστικό οίδημα έξω κνημιαίου πλατώ δεξιού γονάτου" .

Εννοείται ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, χάνοντας φυσικά το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν και ενδεχομένως το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, αφού δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος ν' ακολουθήσει την προετοιμασία της εθνικής ομάδας.

Ο σοβαρός τραυματισμός του 23χρονου άσου ήρθε σε μια περίοδο που ο Γιώργος Μπαρτζώκας στερείται και των υπηρεσιών του Έισι Λο, με αποτέλεσμα στην περιφέρεια να έχουν απομείνει ο Βασίλης Σπανούλης με τον Κώστα Σλούκα και τον "ανενεργό" Δημήτρη Κατσίβελη.

Ο Μάντζαρης είχε παίξει και στα 14 παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχοντας 4.4 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.4 κλεψίματα. Στην Ευρωλίγκα είχε 15 συμμετοχές με 3.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK