Σφαιρόπουλος: "Γιατί δεν θα πάρουμε τεσσάρι"

O Γιάννης Σφαιρόπουλος έκλεισε τη συζήτηση για το τεσσάρι που τελικά δεν ψάχνει ο Ολυμπιακός.

Σφαιρόπουλος: "Γιατί δεν θα πάρουμε τεσσάρι"

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το "1st International Basketball Tournament" που θα γίνει το Σεπτέμβριο στην Κρήτη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κλήθηκε να απαντήσει και στην περιβόητη ερώτηση για το τεσσάρι που (δεν) χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Ο Ελληνας κόουτς είπε: ”Δεν θα πάρουμε τεσσάρι γιατί έχουμε 3 Έλληνες που μπορούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση. Ο Ολυμπιακός στηρίζει το Ελληνικό στοιχείο”.

Κατά τα άλλα για το τουρνουά είπε: "Είναι πολύ σημαντικό να παίξει ο Ολυμπιακός τόσο δυνατά παιχνίδια τέτοια τουρνουά είναι σπάνια στην Ευρώπη για αυτό πιστεύω πως ο κόσμος της Κρήτης θα αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια.Να είναι γεμάτο το γήπεδο γιατί είναι ένα θέαμα που δε γίνεται συχνά. Τα αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού θα γίνουν στην Κρήτη".

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ