Σφαιρόπουλος: "Γιατί δεν θα πάρουμε τεσσάρι"

O Γιάννης Σφαιρόπουλος έκλεισε τη συζήτηση για το τεσσάρι που τελικά δεν ψάχνει ο Ολυμπιακός.

Σφαιρόπουλος: "Γιατί δεν θα πάρουμε τεσσάρι"

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το "1st International Basketball Tournament" που θα γίνει το Σεπτέμβριο στην Κρήτη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κλήθηκε να απαντήσει και στην περιβόητη ερώτηση για το τεσσάρι που (δεν) χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Ο Ελληνας κόουτς είπε: ”Δεν θα πάρουμε τεσσάρι γιατί έχουμε 3 Έλληνες που μπορούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση. Ο Ολυμπιακός στηρίζει το Ελληνικό στοιχείο”.

Κατά τα άλλα για το τουρνουά είπε: "Είναι πολύ σημαντικό να παίξει ο Ολυμπιακός τόσο δυνατά παιχνίδια τέτοια τουρνουά είναι σπάνια στην Ευρώπη για αυτό πιστεύω πως ο κόσμος της Κρήτης θα αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια.Να είναι γεμάτο το γήπεδο γιατί είναι ένα θέαμα που δε γίνεται συχνά. Τα αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού θα γίνουν στην Κρήτη".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα