Σφαιρόπουλος: "Καμία αλλαγή στο ρόστερ"

Κάθετος ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όταν ρωτήθηκε για πιθανές αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Σφαιρόπουλος: "Καμία αλλαγή στο ρόστερ"
Σφαιρόπουλος Ολυμπιακός

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες που έχει τώρα στον Ολυμπιακό και διέψευσε οποιαδήποτε σκέψη για αλλαγή στο ρόστερ.

Μετά την ευρεία νίκη επί του Αρκαδικού, ο κόουτς των πρωταθλητών ήταν ξεκάθαρος: " Το ρόστερ έχει κλείσει. Ό,τι είχα πει ισχύει ακόμα".

Συνολικά ανέφερε: " Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε να μπούμε συγκεντρωμένοι, στο ρυθμό που θέλουμε, να είμαστε καλοί στην άμυνα και να βγούμε στο ανοικτό γήπεδο βρίσκοντας ρυθμό και στο πέντε-πέντε. Είχαμε συγκέντρωση και δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στον Αρκαδικό. Συνολικά η προσπάθειά μας ήταν θετικό σημάδι για τη στιγμή που βρισκόμαστε. Είναι μόλις το δεύτερο εντός έδρας ματς σε μια μεγάλη σεζόν και χρειαζόμαστε όλα τα ματς για να βρούμε χημεία και ρόλους.

Έχω αναφερθεί στο θέμα το μεταγραφών. Το ρόστερ έχει κλείσει, ό,τι είχα πει ισχύει και τώρα. Η ομάδα έχει αλλάξει πολύ, αλλά δεν θέλουμε να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Η μισή ομάδα είναι κανούργια. Σε τρεις εβδομάδες δεν γίνεται μια ομάδα να ρολάρει και να παίζει όπως πέρυσι στο τέλος της σεζόν. Χρειάζεται χρόνος για να μάθουμε ο ένας τον άλλον και ν' αποκτήσουμε αυτοματισμούς. Δεν είναι εύκολο για τα καινούργια παιδιά να βρουν τα πατήματά τους. Είναι λογικά τα σκαμπανεβάσματα.

Σιγά-σιγά θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Λίγο υπομονή και κατανόηση, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες, στον τρόπο δουλειάς και στις δυνάμεις μας".

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε από την πλευρά του: " Στο πρώτο ημίχρονο δεν ανταποκριθήκαμε, ιδίως στο β' δεκάλεπτο. Στο δεύτερο αντίθετα είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, την αμυντική διάθεση και το γεγονός ότι διαβάσαμε πιο σωστά τις επιθέσεις. Έχουμε το ματς με το Ρέθυμνο τώρα και θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε. Έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στα παιδιά, η εικόνα δεν αντανακλά την εξαιρετική δουλειά στις προπονήσεις. Όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK