Σφαιρόπουλος: "Τα κεφάλια μέσα και σκληρή δουλειά"

Σύνθημα για σκληρή δουλειά προκειμένου ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστήσει και τη νέα σεζόν έδωσε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, κατά τη διάρκεια της πρώτης φετινής συνάντησης των "ερυθρόλευκων".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

Για την έναρξη της προετοιμασίας:

'Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και στις τρεις διοργανώσεις. Ξεκινάμε σήμερα με πολλές απουσίες λόγω διεθνών. Έχουν έρθει κάποια παιδιά για να μας βοηθήσουν στην προετοιμασία. Βέβαια, θα βοηθηθούν και αυτά. Βάζουμε τα πρώτα κομμάτια φιλοσοφίας σε επίθεση και άμυνα και χτίζουμε και τη φυσική μας κατάσταση. Μετά πάμε Μέτσοβο για το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας. Εύχομαι υγεία σε όλους. Τα κεφάλια μέσα και σκληρή δουλειά".

Για τη νέα χρονιά:

"Θα είναι πιο δύσκολη και πιο απαιτητική. Είμαστε πρωταθλητές και φιναλίστ. Όλοι ξέρουν ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί όπως και πέρυσι σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε απουσίες λόγω διεθνών. Άλλαξαν αρκετά σε σχέση με το περσινό ρόστερ, αλλά κρατήσαμε ένα βασικό κορμό. Κάποιοι έφυγαν με δική τους θέληση και άλλους τους αλλάξαμε εμείς. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καλύψουμε το έδαφος και να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουν οι διοργανώσεις. Θα δώσουμε φιλικά με στόχο να βελτιωνόμαστε όσο περνά ο χρόνος".

Για τους στόχους της ομάδας:

"Θέλουμε να παίξουμε την ίδια άμυνα και ακόμη καλύτερη. Και τα νέα παιδιά που ήρθαν επιλέχτηκαν με αυτό κατά νου. Να είναι και καλοί αμυντικοί. Θέλουμε να δείξουμε την ίδια ομοιογένεια με την περασμένη χρονιά και ακόμη καλύτερη".