Σφαιρόπουλος: "Τα ρεκόρ είναι για τον κόσμο"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε την πρόθεση να ασχοληθεί με το ρεκόρ διαφοράς που έκανε ο Ολυμπιακός στο εντός έδρας παιχνίδι του με το Λαύριο. Και δικαιολόγησε τη στάση του.

Ιδού πως: "Δεν ασχολούμαστε με τέτοιου είδους ρεκόρ και δεν μας ενδιαφέρουν. Αυτά είναι για σας τους δημοσιογράφους και τον κόσμο. Εμείς νοιαζόμαστε μόνο για την βελτίωση της ομάδας μας και πως όσο περνάνε οι αγώνες ο Ολυμπιακός θα σταθεροποιεί την απόδοσή του όλο και περισσότερο και θα λειτουργεί στο παρκέ σε άμυνα και επίθεση, όπως θέλουμε. Για αυτό δουλεύουμε.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαμε διάρκεια, είχαμε προσήλωση και σοβαρότητα και είμαι ευχαριστημένος γιατί αποδώσαμε με τον ίδιο ζήλο από την αρχή ως το τέλος, χωρίς να έχουμε σκαμπανεβάσματα. Αυτό είναι που με ικανοποίησε. Το Λαύριο είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει με την ως τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα, σε όλους τους προηγούμενες αγώνες του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός-Λαύριο 108-39

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα