Σλούκας: "Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός"

Ο Κώστας Σλούκας στο αεροπλάνο της επιστροφής του Ολυμπιακού από την Μαδρίτη, μίλησε σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά.

Σλούκας: "Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός"

Το συμβόλαιο του 25χρόνου γκαρντ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες, προκειμένου να συζητηθεί η ανανέωση του με τον Ολυμπιακό.

Στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις. σύμφωνα με τα λόγια του Σλούκα, τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα του Πειραιά: "Εννοείται πως τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός, με έχει εμπιστευτεί από πολύ μικρό, έχω ανδρωθεί και έχω αποκτήσει χαρακτήρα εδώ και έχω κερδίσει τίτλους. Θέλω να μιλήσω πρώτα με τους προέδρους. Έχουν γίνει ήδη δύο συναντήσεις, χωρίς όμως να έχουν σχέση με αυτά που γράφτηκαν".

Στην συνέχεια, ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, τόνισε πως υπάρχει αμοιβαία διάθεση ώστε οι δύο πλευρές να ανανεώσουν την συνεργασία τους: "Υπάρχει κοινή διάθεση να ανανεώσω το συμβόλαιο μου. Από κει και πέρα θα συζητήσω με τον προπονητή τι μέλλει γενέσθαι. Νομίζω πως το καλοκαίρι που θα τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα είναι η κατάλληλη περίοδος να τα συζητήσουμε΄".

Όσον αφορά το ποιο θα είναι βασικό κίνητρο στην απόφαση που θα πάρει, αυτό θα είναι ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα: "Πιο πάνω από το οικονομικό μπαίνει ο ρόλος που θα έχω στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη. Εγώ είμαι γηγενής και τον αγαπώ. Είμαι εφτά χρόνια εδώ και είμαι "δεμένος" με τους προέδρους, τους συμπαίκτες και τον κόσμο. Θέλω όμως πρώτα να γίνουν οι προαπαιτούμενες συζητήσεις. Το οικονομικό δεν είναι το βασικότερο κομμάτι".

Τέλος επισήμανε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι επιτακτική: "Όλη την χρονιά παλέψαμε για το πλεονέκτημα έδρας, το πήραμε και είναι κρίμα για την προσπάθεια και την δουλειά που έχουμε κάνει, να μην πάρουμε φέτος έναν μεγάλο τίτλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK