Σπανούλης: "Η οικογένεια ολοκληρώθηκε με μια γυναίκα"

Χαζομπαμπάς παραμένει ο Βασίλης Σπανούλης και δεν το κρύβει. Όπως δεν κρύβει την ανυπομονησία του για την έναρξη της νέας σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Για τέταρτη φορά πατέρας έγινε στις 4 Αυγούστου ο Βασίλης Σπανούλης και μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη νέα, θηλυκή, προσθήκη στην ήδη πολυμελή οικογένειά του.

"Είναι διαφορετικό συναίσθημα. Είχαμε συνηθίσει στους άντρες, τώρα ήρθε κι η γυναίκα. Το σημαντικό είναι ότι το μωράκι είναι υγιές. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη στη ζωή της οικογένειάς μας", απαντώντας εν συνεχεία σε ερώτηση για το κατά πόσο ολοκληρώθηκε η οικογένεια: "Θέλω να πιστεύω πως ναι".

Επίσης ο αρχηγός των πρωταθλητών σχολίασε τις αλλαγές στο ρόστερ λέγοντας πως "η διοίκηση μαζί με το επιτελείο έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα. Εύχομαι οι προσθήκες να είναι εκεί που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά σκληρή δουλειά για να παρουσιάσουμε κάτι καλό".

Τέλος ευχαρίστησε "όσους πήραν ήδη διαρκείας σε τόσο δύσκολες εποχές. Αγαπούν την ομάδα. Ξέρουμε πολύ καλά πως είναι η δύναμή μας, για να παρουσιάζουμε το καλύτερο που μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι δύσκολες εποχές για να πιέσεις κάποιον να πάρει εισιτήριο διαρκείας. Οφείλουμε να δώσουμε την ψυχή μας για την ομάδα, γι' αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν χρήματα για να έρθουν στο γήπεδο να μας δουν".

Η συνέντευξη σε video