Σπανούλης: "Οι προπονητές του Παναθηναϊκού ξεπερνούν τα όρια"

"Ο,τι κερδίζω, το κερδίζω μόνος μου. Δεν σκαρφαλώνω στις πλάτες άλλων", δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης με αφορμή τις δηλώσεις Ομπράντοβιτς-Ιτούδη στη συνέντευξη που παραχώρησαν στο Contra.gr.

Σπανούλης: "Οι προπονητές του Παναθηναϊκού ξεπερνούν τα όρια"

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε θέση σχετικά με τις δηλώσεις Ομπράντοβιτς-Ιτούδη στη συνέντευξη που παραχώρησαν στο Contra.gr και αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

"Δύο χρόνια που είμαι σε αυτή την ομάδα και δεν θέλησα ποτέ να προκαλέσω. Έτσι λένε ο χαρακτήρας μου και οι αρχές μου", ανέφερε αρχικά ο Σπανούλης στο περιθώριο του αγώνα με τον Πανιώνιο και πρόσθεσε:

"Βλέπω ότι οι προπονητές του Παναθηναϊκού ξεπερνούν τα όρια, όμως, και θα πω δύο κουβέντες και αυτές θα είναι τελευταίες. Ξέρει καλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό. Όσο για τον Δημήτρη Ιτούδη, με ξέρει καλά και ξέρει και τις αρχές που έχω από την οικογένεια μου. Εγώ δεν σκαρφαλώνω στις πλάτες άλλων, έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι κερδίζω να το κερδίζω μόνος μου. Δεν θα αναφερθώ ξανά στο θέμα και σταματάω εδώ και τελειώνω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK