Σπανούλης: "Εύκολη διαδικασία, ευχαριστώ τους Αγγελόπουλους"

Λακωνικός ήταν ο Βασίλης Σπανούλης εξερχόμενος από τα γραφεία των αδερφών Αγγελόπουλων, υπογραμμίζοντας ότι προσδοκά σε περισσότερες επιτυχίες τα επόμενα δύο χρόνια.

Σπανούλης: "Εύκολη διαδικασία, ευχαριστώ τους Αγγελόπουλους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια, αλλά για ουσία, εξερχόμενος από τα γραφεία της "Arcadia" στην πλατεία Κλαυθμώνος, των αδερφών Αγγελόπουλων.

Η συνάντηση με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού με αντικείμενο συζήτησης την ανανέωση του συμβολαίου διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες, ωστόσο ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας υποστήριξε ότι "ήταν εύκολη διαδικασία", όταν εξήλθε των γραφείων, στις 12:51.

Παρότι απ' έξω είχαν συγκεντρωθεί περίπου 15 δημοσιογράφοι και δύο φωτογραφικά πρακτορεία, δεν θέλησε να πει πολλά περισσότερα. Αρκέστηκε στο να υπογραμμίσει ότι "είμαι χαρούμενος που έμεινα".

Σπανούλης: "Εύκολη διαδικασία, ευχαριστώ τους Αγγελόπουλους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όσο για τη συνέχεια και τα επόμενα δύο χρόνια του στην ομάδα, δήλωσε: "Εύχομαι πολλές επιτυχίες με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τους Αγγελόπουλους που με κράτησαν στην ομάδα. Εύχομαι να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές με τον Ολυμπιακό τα επόμενα δύο χρόνια".

Ακολούθως, αποχώρησε με το αυτοκίνητό του, με την ανακοίνωση να αναμένεται τη Δευτέρα.

Τα buzzer beater του Σπανούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Σπανούλης μένει στον Ολυμπιακό για 2 χρόνια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK