Τέλος ο Λο, έρχεται αντικαταστάτης

Σε αναζήτηση γκαρντ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς ο Έισι Λο στην παρούσα φάση δεν υπολογίζεται.

Τέλος ο Λο, έρχεται αντικαταστάτης

Στον ορίζοντα διαγράφεται ο επίλογος του Λο, για τη φετινή χρονιά, στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός θα υποβληθεί σε επέμβαση και η ομάδα φροντίζει να καλύψει όλα τα ενδεχόμενα ξεκινώντας από το σενάριο που θέλει τον Αμερικανό πλέι μέικερ να μην επιστρέφει το οποίο αυτή τη στιγμή είναι το πιο πιθανό.

Το συμβόλαιό του φυσικά παραμένει σε ισχύ, αλλά από τη στιγμή που είναι άγνωστο πότε και ...πώς θα γυρίσει στα παρκέ, οι πρωταθλητές Ευρώπης κινούνται έγκαιρα προκειμένου να προσθέσουν παίκτη ο οποίος θα βοηθήσει άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα.

Ο Μάρντι Κόλινς αποτελεί τη βασική επιλογή, το σκεπτικό όμως ήταν πως ο Λο θα επιστρέψει σε σχετικά σύντομο διάστημα. Ήδη ο Αμερικανός με τον Μουν, εντάχθηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι αναζητήσεις σταματούν καθώς ο Ολυμπιακός εξετάζει την αμερικάνικη αγορά (παίκτες με 10ήμερα συμβόλαια) προκειμένου να βρει γκαρντ ο οποίος, αν χρειαστεί, θα διαθέτει την ποιότητα να βοηθήσει όλη τη χρονιά με χαρακτηριστικά διαφορετικά από αυτά του Κόλινς.

Η απουσία του Λο αποτελεί ένα τεράστιο πλήγμα για ένα σύνολο το οποίο στηρίζεται στην ομοιογένειά του και όλος ο σχεδιασμός του Γιώργου Μπαρτζώκα έγινε με βάση παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο παλιός παίκτης των Χοκς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK