Το μήνυμα Πρίντεζη που ραγίζει καρδιές

O Γιώργος Πρίντεζης συγκίνησε άπαντες με το συγκλονιστικό μήνυμα που έστειλε στον πατέρα του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Το μήνυμα Πρίντεζη που ραγίζει καρδιές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε μια κατάθεση ψυχής, έστειλε μήνυμα στον πατέρα του που έφυγε την περασμένη Πέμπτη από τη ζωή, με τα λόγια του να... ραγίζουν καρδιές.

Αναλυτικά: «Μπορεί ένα μαρτυρικό και εξαντλητικό εξάμηνο να έφτασε στο τέλος του με τον πιο άσχημο τρόπο που δυστυχώς περιμέναμε, μπορεί να έφυγες όπως τόσοι καλοί άνθρωποι που δυστυχώς φεύγουν, μπορεί ο πόνο να είναι τεράστιος, όμως η περηφάνια μου για σένα θα μου μείνει μια ζωή και θα 'χω να θυμάμαι ποσό κάλος, ντόμπρος και αξιοπρεπής ήσουν μέχρι την ήμερα που σταμάτησες να με καταλαβαίνεις. Ακόμα κι εκεί δεν ήθελες να μας ενοχλείς άλλο και προτίμησες να είσαι σ' ένα δωμάτιο για 15 ημέρες με καλώδια μέχρι να φύγεις απ το να βλέπεις το γιο σου και τη γυναίκα σου να στεναχωριούνται και να συνεχίζουν να σε φροντίζουν. Εσύ μου έδινες θάρρος με 2 άπλες κουβέντες και πάντα η μια απ τις δυο λέξεις που χρησιμοποιούσες ήταν η λέξη αξιοπρέπεια. Εσύ μου έδινες θάρρος σ' όλα τα δύσκολα και το πάιζες αδιάφορος σε ολα τα ευχάριστα που μου συνέβαιναν επίτηδες... Κι ακόμα και φέτος που από τότε που το έμαθα,απ τη χειρότερη παραμονή Χριστουγέννων που είχα και δεν μπορούσα να σταθώ στα ποδιά μου, βρήκες ακόμα κι εκεί το κουμπί μου να με ξανακάνεις να σηκωθώ απλώς λέγοντας μου πως" όσο σε βλέπω να σαι για τα πανηγύρια λόγω έμενα γίνομαι ακόμα πιο χάλια γι αυτό τράβα παίξε"! Μου πήρε καιρό βέβαια άλλα ακόμα κι εκεί βρήκες τον τρόπο σου!

Μπορεί να μην έχω μήνυμά σου μετά από κάθε αγώνα, μπορεί να μην είσαι στη θέση που σου άρεσε, όμως ξέρω πως θα τα βλέπεις όλα πιο καθαρά πλέον και θα πίνεις τα τσιπουράκια σου σε κάποια θαλασσίτσα κι ας ήταν αυτή ο λόγος που σε χάσαμε.

Θα τα ξαναπούμε καπετάνιο....

-Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ τη καρδιά μου για όλα τα μηνύματα και για τα συλλυπητήρια που μου στείλατε!!!

-Ευχαριστώ που σεβαστήκατε την επιθυμία μας να συνδράμετε στο χαμόγελο του παιδιού αντί για κατάθεση στεφάνων!

-Να κάνουμε αυτό που ευχαριστεί το καθένα ξεχωριστά κ μην ασχολούμαστε με χαζομάρες γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο κι όλα αλλάζουν απ τη μια στιγμή στην άλλη...

Να 'στε καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΘΛΙΨΗ για Πρίντεζη: Κηδεύτηκε ο πατέρας του
ΕΚΛΑΨΕ ΤΟ ΣΕΦ: Αποθέωση Πρίντεζη, "Γιώργο, θρυλάρα, Ολυμπιακάρα"
Κίνηση ανθρωπιάς από Παναθηναϊκό για Πρίντεζη

News 24/7

24MEDIA NETWORK