Βαρύ πρόστιμο για τον αποκλεισμό

Μειωμένος κατ' αναλογία θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μισθός που θα λάβουν για το μήνα Οκτώβριο οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

Βαρύ πρόστιμο για τον αποκλεισμό
INTIME

Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" αποφάσισε να τιμωρήσει όσους συμμετείχαν στην ήττα της περασμένης Πέμπτης και να στείλει μήνυμα για τη συνέχεια της σεζόν ότι δεν θα ανεχθεί παρόμοιες εμφανίσεις. Ήταν μια ενέργεια που ήρθε ως συνέχεια της αποχώρησης του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος ανέλαβε το δικό του μερίδιο ευθύνης για ό,τι συνέβη στο ΟΑΚΑ και παραιτήθηκε.

Τώρα ήταν η σειρά των υπολοίπων που είχαν συμμετοχή. Ουσιαστικά πρόκειται για επιβολή προστίμου, το οποίο κυμαίνεται ανάλογα με τις απολαβές που προβλέπει το συμβόλαιο του κάθε παίκτη. Οι πλέον υψηλόμισθοι θα έχουν μια κράτηση της τάξης του 30%, οι δε χαμηλόμισθοι της τάξεως του 20%. Προφανώς και ο πιο καλοπληρωμένος Βασίλης Σπανούλης θα πληρώσει πιο... ακριβά τον αποκλεισμό από τον Δημήτρη Αγραβάνη ή τον Βασίλη Καββαδά.

Φλερτ με Κολέ

Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του προπονητή, η γαλλική ιστοσελίδα DNA αποκάλυψε προσέγγιση του Ολυμπιακού στον Γάλλο Βινσάν Κολέ, ο οποίος δεσμεύεται με τη Στρασμπούρ και δουλεύει ταυτόχρονα ως ομοσπονδιακός προπονητής των "τρικολόρ".

Βάσει της ίδιας πηγής ο πρόεδρος των Αλσατών, Μαρτιάλ Μπελόν, υποστήριξε ότι " θα πουλούσαμε τον Κολέ εκτός κι αν το τίμημα ήταν πολύ, πολύ μεγάλο". Όπως και να 'χει η συγκεκριμένη υπόθεση, ο Μίλαν Τόμιτς συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες να συνεχίσει ως χεντ κόουτς και ανάλογα με τ' αποτελέσματα να κριθεί η παρουσία του.

Αγωνιστικά...

Εν τω μεταξύ, η συμμετοχή των Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρη Κατσίβελη είναι αμφίβολη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τη Βαλένθια. Αμφότεροι έμειναν εκτός προγράμματος τη Δευτέρα και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Δεδομένη είναι η απουσία των Παπαπέτρου, Ντάρντεν και Πρίντεζη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK