Χωρίς τον Λοτζέσκι στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Ο Ματ Λοτζέσκι θα χάσει και το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό παρά την πρόοδο που έχει παρουσιάσει μετά τον τραυματισμό του.

Χωρίς τον Λοτζέσκι στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός
Λοτζέσκι Ολυμπιακός

Παρήλθε το χρονικό περιθώριο που είχε ο Ολυμπιακός προκειμένου να δηλώσει αλλαγή στους ξένους του πρωταθλήματος, εξέλιξη που αφήνει εκτός ντέρμπι τον Ματ Λοτζέσκι.

Ο Αμερικανοβέλγος γκαρντ είχε αντικατασταθεί στο ρόστερ της Basket League από τον Ντάριους Όντομ και παρά το γεγονός ότι έχει ανεβάσει ρυθμούς, προτιμήθηκε να μείνει εκτός για ακόμη μία αγωνιστική, αφού δεν βρίσκεται ακόμη στο 100%.

Ο Λοτζέσκι δεν έχει πλέον ενοχλήσεις μετά τη βαριά θλάση που είχε υποστεί στο μηρό απέναντι στη Μιλάνο και συμμετέχει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Επειδή ωστόσο απουσιάζει από τις αρχές Δεκεμβρίου, αποφασίστηκε ότι είναι προτιμότερο να επανέλθει σιγά-σιγά στους αγώνες, παίζοντας προφανώς πρώτα στην Ευρωλίγκα. Εκεί δηλαδή που δεν υπάρχει περιορισμός χρησιμοποίησης ξένων παικτών. Υπάρχουν μάλιστα πιθανότητες να είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για το ματς με τη Ρεάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK