Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Τολιόπουλος

Με συμβόλαιο τεσσάρων ετών δεσμεύτηκε στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Τολιόπουλος

Τη μεταγραφή του Βασίλη Τολιόπουλου από τον Κολοσσό ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο νεαρός πλέι μέικερ, διεθνής με την Εθνική Εφήβων, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων.

Η συμφωνία είχε γίνει γνωστή τις προηγούμενες ημέρες, αναμενόταν η επικύρωσή της.

Ο Τολιόπουλος δήλωσε μετά τις υπογραφές: " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ξέρω ποια φανέλα θα φορέσω και πόσο μεγάλη είναι αυτή η πρόκληση για μένα. Θα κάνω ό,τι μου πει ο κόουτς για να βρω το ρόλο μου στην ομάδα και να ανταπεξέλθω στις μεγάλες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού

Δεν με φοβίζει αυτή η πρόκληση. Με ενθουσιάζει το γεγονός ότι θα βρεθώ δίπλα σε τόσο μεγάλους παίκτες. Είναι απίστευτο ότι θα είμαι στα ίδια αποδυτήρια με τον Βασίλη Σπανούλη τον οποίο έχω ως πρότυπο. Περιμένω πως και πώς να ξεκινήσει η προετοιμασία και μέσα από τη σκληρή δουλειά να πω ευχαριστώ στην διοίκηση και τον κόουτς που με έφεραν στην ομάδα".

Ο νεαρός πόιντ γκαρντ είχε δοκιμαστεί προ διετίας από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά τότε είχε απορριφθεί. Μετά τις εμφανίσεις του στο τουρνουά της Κρήτης οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρθηκαν ξανά για την περίπτωσή του και τον έκαναν δικό τους με συνοπτικές διαδικασίες.

Στο Παγκόσμιο της Κρήτης είχε 7.7 πόντους με 41% από το τρίποντο, 4.3 ασίστ και 3 ριμπάουντ ανά 22.6 λεπτά συμμετοχής. Διακρίνεται για το καλό πρώτο βήμα του και την αλλαγή ρυθμού ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Τολιόπουλος θα παραμείνει στο λιμάνι και δεν θα παραχωρηθεί δανεικός μετά από απόφαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK