Αλλαγή πλεύσης, αφήνει τον Μάρτιν ο Παναθηναϊκός

Ο Κένιον Μάρτιν ζήτησε να το ξανασκεφτεί και ο Παναθηναϊκός αλλάζει ρότα λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία δήλωσης νέων παικτών/αλλαγών στο ρόστερ.

Αλλαγή πλεύσης, αφήνει τον Μάρτιν ο Παναθηναϊκός

Ο Αμερικάνος σέντερ, με τη θητεία σε Νετς, Νάγκετς, Νικς, Κλίπερς και Μπακς, ήταν η πρώτη επιλογή του "τριφυλλιού" για τη ρακέτα και οι συζητήσεις ήταν τόσο προχωρημένες που άπαντες εκτιμούσαν ότι η τελική συμφωνία είναι θέμα ωρών. Οι "πράσινοι" είχαν εξασφαλίσει το πρώτο "ναι" από τον πρώην σταρ του ΝΒΑ και περίμεναν την υπογραφή του για να τον ανακοινώσουν.

Ο βετεράνος ψηλός όμως έκανε δεύτερες σκέψεις, ζήτησε περιθώριο να ζυγίσει εκ νέου τα δεδομένα και... αυτοακυρώθηκε. Αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρόνο μπροστά του. Είναι υποχρεωμένος μέχρι τη Δευτέρα να προχωρήσει στις τροποποιήσεις που θέλει, αλλιώς θα παίξει στα πλέι οφ με το υπάρχον ρόστερ.

Η λογική λέει ότι οι "πράσινοι" πηγαίνουν πλέον για παίκτη με ευρωπαϊκές παραστάσεις που θα ξέρει τι θα συναντήσει, αφού ο Μάρτιν έδειξε να "φοβάται το άγνωστο". Αντίστοιχη περίπτωση του Ντι Τζέι Κούπερ δηλαδή, μόνο που θα αφορά τη φροντ λάιν και όχι την περιφέρεια. Είχαν ούτως ή άλλως εναλλακτικές επιλογές για παν ενδεχόμενο, μένει να τις ενεργοποιήσουν για να μην μείνουν γυμνοί μετά την απώλεια του Γκιστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK