Διαμαντίδης: "Μεγάλη τιμή, σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ"

O Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, με αφορμή την ανάδειξή του σε μέλος της καλύτερης πεντάδας του "τριφυλλιού" την τελευταία 25ετία. Δείτε το VIDEO που ετοίμασε η ΚΑΕ για το φιλικό κόντρα στην Παρτιζάν.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα είναι ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν, το οποίο θα λάβει χώρα στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο αρχηγός του "τριφυλλιού" θα βραβευτεί μαζί με τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της καλύτερης πεντάδας της τελευταίας 25ετίας για τους "πράσινους" (Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Αντώνης Φώτσης και Στόγιαν Βράνκοβιτς).

Ο "3D" μίλησε στο "paobc.gr" γι’ αυτή τη μεγάλη βραδιά εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι επελέγη μεταξύ των κορυφαίων παικτών της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα κάλεσε τους φίλους της ομάδας να δώσουν το "παρών" στο ΟΑΚΑ στις 23 Σεπτεμβρίου.

"Από τον Παναθηναϊκό έχουν περάσει τεράστια ονόματα και προσωπικότητες. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να σε επιβραβεύει ο κόσμος και να σε τιμά η ομάδα στην οποία ζεις και αγωνίζεσαι τόσα πολλά χρόνια", τόνισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και κατέληξε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές και όλους όσοι συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και μαζί πετύχαμε τα πάντα. Ευχαριστώ και πάλι και σας περιμένουμε όλους στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ".

Δείτε το VIDEO που ετοίμασε η ΚΑΕ για την αναμέτρηση: