Επένδυση του Παναθηναϊκού με Καλαϊτζάκη

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την επένδυση σε νέα παιδιά που στελεχώνουν τις "μικρές" Εθνικές ομάδες, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γιώργου Καλαϊτζάκη

Ακόμα ένα ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ ντύθηκε στα "πράσινα", καθώς ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός την απόκτηση του 16χρονου Γιώργου Καλαϊτζάκη, ύψους 1.95, που αποτελεί ουσιαστικά μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της επένδυσης σε νέα παιδιά που στελεχώνουν τις "μικρές" Εθνικές ομάδες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς με την Εθνική ομάδα U16 (θα λάβει μέρος στο αντίστοιχο Ευρωμπάσκετ), Γιώργου Καλαϊτζάκη.

Ο Καλαϊτζάκης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1999 κι έχει ύψος 1.95μ. "Είναι μεγάλη τιμή αλλά κι ευθύνη για εμένα που βρίσκομαι πλέον στον Παναθηναϊκό" είπε ο νεαρός διεθνής και πρόσθεσε: "Στην ηλικία μου δουλεύεις πολύ και μιλάς λίγο. Αυτό θα κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη".

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα