Φώτσης: "Ήθελα να μείνω"

Ο Αντώνης Φώτσης αποζητούσε την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, μολονότι τελικά αυτό δε συνέβη. Ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες όμως, ο Έλληνας διεθνής, δεν κρατά καμία κακία στην πρώην ομάδα του.

Φώτσης: "Ήθελα να μείνω"

Μιλώντας στην εφημερίδα "SportDay", ο Φώτσης διευκρίνησε πως ήθελε να συνεχίσει στους "πράσινους", όμως αυτό δεν ήταν εφικτό.

"Ήθελα να μείνω αλλά δεν είμαι πικραμένος. Είχαμε κάποιες συνομιλίες με την ομάδα και μου είπαν κάποια πράγματα. Έτσι σκέφτηκα καλά και αποφάσισα να πάω στην Αρμάνι, γιατί πίστεψα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που είχα", ανέφερε ο πρώτος Έλληνας που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ.

Παράλληλα εξήγησε γιατί προτίμησε την προοπτική της Αρμάνι Μιλάνο, από την αντίστοιχη της Μπαρτσελόνα, που ήθελε επίσης να τον κάνει δικό της.

"Ήταν καλύτερη. Στην Αρμάνι μίλησα με τον προπονητή, με τους ανθρώπους της και μου εξήγησαν το πλάνο που έχουν. Είδα και τις κινήσεις που γίνονται και μου άρεσε πολύ αυτή η προοπτική και έτσι συμφώνησα. Θα έχω και συμπαίκτες τον Ντρου (σ.σ.: Νίκολας) και τον Γιάννη (σ.σ.: Μπουρούση)".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στον Παναθηναϊκό,τέλος,τόνισε: "Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο με την Αρμάνι και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, γιατί οι άνθρωποι έχουν μεγάλες προσδοκίες. Σίγουρα δεν πάμε για να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα, αλλά θέλουμε να φέρουμε επιτυχίες και να δικαιώσουμε τους κόπους που έχουν κάνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK