Ιβάνοβιτς: "Ψάχνουμε για έναν ψηλό"

Με πολλά χαμόγελα και με διάχυτη την αισιοδοξία ότι παρά την μεγάλη ανανέωση ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει πρωταγωνιστής σε Ελλάδα και Ευρώπη έγινε η Media Day του Παναθηναϊκού. Έγιναν μοντέλα για λίγο οι "πράσινοι".

Ιβάνοβιτς: "Ψάχνουμε για έναν ψηλό"
INTIME SPORTS

Η Media Day του Παναθηναϊκού είχε απ' όλα, καθώς εκτός από τις φωτογραφήσεις και τις αισιόδοξες δηλώσεις, υπήρξε και η είδηση πως ο Γιάνις Μπλουμς θα πρέπει να λογίζεται παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που έδωσαν το παρών στη Media Day μίλησε τόσο για τον Λετονό παίκτη, όσο και για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα.

Αρχικά ο Σέρβος τεχνικός του "τριφυλλιού" τόνισε: " Πράγματι βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, όμως αυτή τη περίοδο δουλεύουμε ως έχει και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια". Στη συνέχεια ο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στον Λετονό γκαρντ, Γιάνις Μπλουμς αποκαλύπτοντας πως " Πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Είναι πολύ καλός παίκτης που μπορεί να παίξει στη θέση "1" αλλά και στη θέση "2". Μας ταιριάζει πολύ αυτή τη περίοδο".

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τον θεσμό του Κυπέλλου θα είναι το πρώτο επίσημο των νταμπλούχων Ελλάδας, με τον Σέρβο τεχνικό να υποστηρίζει: " Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας. Εμείς προετοιμαζόμαστε με στόχο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι".

Οι τραυματισμοί έχουν ταλαιπωρήσει πολύ τον Παναθηναϊκό μέσα στην προετοιμασία, όμως σύμφωνα με τον Ιβάνοβιτς το μεγάλο πρόβλημα των "πρασίνων" είναι άλλο. " Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι οι τραυματισμοί αλλά η προσαρμογή των νέων παικτών. Φέτος δουλεύουμε πάνω σε ένα καινούριο πλάνο και πρότζεκτ που συνδυάζει νέους ηλικιακά παίκτες και τους βετεράνους μας".

Καταλήγοντας ο νέος τεχνικός ηγέτης του πρωταθλητή Ελλάδας αναφέρθηκε στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να έχει η ομάδα του τονίζοντας πως: " Θέλουμε να παίξουμε ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού, το οποίο θα στηρίζεται στην πολύ καλή άμυνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK