Ιβάνοβιτς: "Καλύτερη η άμυνα σε σχέση με την επίθεση"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στη Δράμα εμφανίστηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος εστίασε στο γεγονός πως το "τριφύλλι" παρουσιάστηκε καλύτερο στην άμυνα παρά στην επίθεση.

Ιβάνοβιτς: "Καλύτερη η άμυνα σε σχέση με την επίθεση"
INTIME SPORTS

''Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα γι' αυτόν τον αγώνα, παρότι δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας''είπε αρχικά ο Ιβάνοβιτς.

Στη συνέχεια ο Μαυροβούνιος τεχνικός συμπλήρωσε: ''Ο ΚΑΟΔ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έπαιξε πολύ καλά. Παρουσιάστηκε πολύ καλά προετοιμασμένοι και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν θεώρησα πως είχαμε νικήσει. Ούτε όταν πήραμε διαφορά 12 πόντων. Μόνο όταν ακούστηκε η κόρνα της λήξης.

Θεωρώ ότι γενικότερα η ομάδα φυσιολογικά παίζει καλύτερα στην άμυνα σε σχέση με την επίθεση, αλλά σήμερα παίξαμε καλά και στην επίθεση. Εύχομαι καλή τύχη στον ΚΑΟΔ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος''.

Όσον αφορά για την χρησιμοποίηση του Γκιστ σε θέση σέντερ, είπε: ''Ο Γκιστ έχει παίξει και άλλες φορές στη θέση ''5''. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη. Εξαρτάται από τον αντίπαλο''.

Σχετικά με τον Γκανί Λαβάλ τόνισε: ''Θα εξαρτηθεί από τον ίδιο τον παίκτη και από το πότε θα βγάλει ενέργεια. Σήμερα δεν έδειξε την κατάλληλη ενέργεια''.

Μέξας: "Ομάδα άλλου επιπέδου ο Παναθηναϊκός"

Από την πλευρά του, ο κόουτς του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας δήλωσε: έραμε ότι είναι πολύ δύσκολο, ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα διαφορετικού επιπέδου από εμάς. Παρόλα αυτά προετοιμαστήκαμε καλά, αλλά δεν ήμασταν αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι σε κάποια σημεία για να εκμεταλλευτούμε τα λάθη στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Είναι αλήθεια ότι ήρθαν συγκεντρωμένοι, δε μπήκαν χαλαρά στο παιχνίδι κι αυτό φαίνεται απ' το χρόνο συμμετοχής των βασικών. Κι όταν είναι και σε καλή ημέρα ο Διαμαντίδης τα πράγματα για την αντίπαλη άμυνα είναι ακόμη πιο δύσκολα.

Έτσι ήταν και για εμάς σήμερα. Υπήρχαν και στιγμές που ήμασταν και συγκεντρωμένοι κι επιθετικοί και στην άμυνα και στην επίθεση και φτάναμε κοντά στο σκορ, αλλά στο τέλος δεν αντέξαμε. Σ' αυτά τα ματς αν δε βάλεις και μεγάλα σουτ σε συγκεκριμένες στιγμές είναι πολύ δύσκολο. Χάσαμε δίκαια, αλλά τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, πάλεψαν και το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν μία συνέχεια των τελευταίων εμφανίσεων, που ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Το ζητούμενο πλέον είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο. Παίζουμε τώρα με τον Ολυμπιακό και μετά έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με την Ελευσίνα εδώ, το οποίο είναι ίσως το πιο σημαντικό της χρονιάς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK