Καλάθης: "Όλα είναι ανοικτά"

Καμία οριστική απόφαση για το μέλλον του δεν έχει πάρει ακόμα ο Νικ Καλάθης, ο οποίος μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό.

Καλάθης: "Όλα είναι ανοικτά"

Καλάθης: "Όλα είναι ανοιχτά"

Ο Έλληνας γκαρντ με δηλώσεις του στην "ΠΡΑΣΙΝΗ" δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αν και η παρουσία του στον ΝΒΑ παραμένει το μεγάλο του όνειρο.

"Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όλα υπάρχουν στο μυαλό μου και όλα μπορούν να γίνουν. Όλα είναι ανοικτά για την επόμενη σεζόν. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με κανέναν. Ούτε με τον ατζέντη μου. Φυσικά και σκέφτομαι τον Παναθηναϊκό, αλλά θέλω να τονίσω και πάλι πως ακόμα δεν είναι σίγουρο τίποτα" δήλωσε ο Νικ Καλάθης, τα δικαιώματα του οποίου στο ΝΒΑ ανήκουν στους Ντάλας Μάβερικς.

Ανεργία ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ

Ο μαύρος χάρτης της ανεργίας έχει νέα 'πρωτεύουσα'

Οι μεταβολές στο "χάρτη" απασχόλησης και ανεργίας σε όλο τον πληθυσμό, από την ΕΛΣΤΑΤ. Το σύνολο των απασχολουµένων εκτιµάται ότι ανήλθε σε 3.591.407 άτοµα. Οι απασχολούµενοι αυξήθηκαν κατά 33.506 άτοµα σε σχέση µε τον Ιούλιο 2014 (αύξηση 0,9%) και µειώθηκαν κατά 508 άτοµα σε σχέση µε τον Ιούνιο 2015 (αµελητέα µεταβολή)

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα