Καλάθης: "Όλα είναι ανοικτά"

Καμία οριστική απόφαση για το μέλλον του δεν έχει πάρει ακόμα ο Νικ Καλάθης, ο οποίος μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό.

Καλάθης: "Όλα είναι ανοικτά"

Καλάθης: "Όλα είναι ανοιχτά"

Ο Έλληνας γκαρντ με δηλώσεις του στην "ΠΡΑΣΙΝΗ" δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αν και η παρουσία του στον ΝΒΑ παραμένει το μεγάλο του όνειρο.

"Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όλα υπάρχουν στο μυαλό μου και όλα μπορούν να γίνουν. Όλα είναι ανοικτά για την επόμενη σεζόν. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με κανέναν. Ούτε με τον ατζέντη μου. Φυσικά και σκέφτομαι τον Παναθηναϊκό, αλλά θέλω να τονίσω και πάλι πως ακόμα δεν είναι σίγουρο τίποτα" δήλωσε ο Νικ Καλάθης, τα δικαιώματα του οποίου στο ΝΒΑ ανήκουν στους Ντάλας Μάβερικς.

Teamwork TEAMWORK

Η ευρωπαϊκή ομάδα που μισώ

Ενώ φτάνουμε μια ανάσα πριν τους τελικούς των μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, οι συντάκτες του ΟΝΕΜΑΝ θυμούνται να βγάλουν τη χολή τους για μερικούς απ' τους μεγαλύτερους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου.

Malebox ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

'Με θυμάσαι ρε πούστη;'

Μια φωτογράφιση που αναπαρήγαγε τις ατάκες που τον καθιέρωσαν και μια συνέντευξη που έκανε σαν να μην είδε τη φωτογράφιση. Ο Σταμάτης Γαρδέλης μιλάει στο ΟΝΕΜΑΝ για τα πιο σημαντικά ταξίδια της ζωής. Πραγματικά ή και του μυαλού.

Ρωσία ΡΩΣΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Πούτιν αρνείται να μιλήσει στον Ερντογάν

Στον πάγο οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας. "Συγγνώμη" απαιτεί ο Πούτιν, για να έχει οποιαδήποτε επαφή με τον Ερντογάν. Σε τετ α τετ στο Παρίσι ευελπιστεί η Άγκυρα, που προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να κατεβάσει τους τόνους

comments powered by Disqus

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα