Κινήσεις για Ντρέιπερ από Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον "εκλεκτό" για την πρώτη μεταγραφή του και αυτός είναι ο Ντοντέιγ Ντρέιπερ.

Κινήσεις για Ντρέιπερ από Παναθηναϊκό
Ντρέιπερ-Λοκομοτίβ Κουμπάν 2015 EUROLEAGUE BASKETBALL

Η παραμονή του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού έβαλε μπροστά άμεσα τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Έναν σχεδιασμό που περιλαμβάνει δυναμική ενίσχυση, αρχής γενομένης από τον άσο, θέση όπου αναζητείται ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Νικ Καλάθη, τον νέο -αγωνιστικό- ηγέτη του συλλόγου.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" έχει κάνει τις εισηγήσεις του, αφού γνωρίζει πολύ καλά τις αδυναμίες της ομάδας και τι χρειάζεται, παρότι ανέλαβε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες. Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3, ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού αυτήν τη στιγμή ακούει στο όνομα Ντοντέιγ Ντρέιπερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ ύψους 1,80μ. αποτελεί τον "εκλεκτό" ώστε να σχηματίσει ένα ισχυρό δίδυμο οργανωτών με τον Καλάθη. Πληροί της προϋποθέσεις, αφού σε ηλικία 32 ετών διαθέτει την εμπειρία, βρίσκεται σε καλή φόρμα, όπως απέδειξε πέρυσι με τη φρενήρη πορεία της Λοκομοτίβ Κουμπάν μέχρι την τρίτη θέση της Ευρωλίγκας και το κυριότερο... δεν είναι Αμερικανός.

Ο Ντρέιπερ διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, όντας διεθνής με την εθνική Κροατίας, με συνέπεια να μην καταλαμβάνει θέση ξένου, την οποία θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός με δεδομένες τις παραμονές Τζέιμς Γκιστ - Τζέιμς Φελντέιν και την περαιτέρω ενίσχυση σε άλλες θέσεις.

Στη Euroleague που μας πέρασε, ο Ντρέιπερ αγωνίστηκε σε 30 αναμετρήσεις ως αλλαγή και είχε κατά 6,5 πόντους μέσο όρο (45,1% δίποντα, 35,3% τρίποντα, 78,6% βολές) και 2,2 ασίστ. Στη VTB League, έπαιξε 29 αγώνες με 7,4 πόντους μέσο όρο και 2,6 ασίστ.

Από τη στιγμή που το κασέ του 32χρονου είναι εντός των δυνατοτήτων των "πρασίνων" για τη συγκεκριμένη θέση, το μοναδικό πρόβλημα εντοπίζεται στον ανταγωνισμό. Οι "πράσινοι" δεν είναι η μοναδική ομάδα που διεκδικούν τις υπηρεσίες του, η Λοκομοτίβ αποτελεί πλέον... βιτρίνα για τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκα που προσπαθούν να "αρπάξουν" παίκτες της και τα πάντα είναι ανοιχτά.

Ο Ντρέιπερ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στο Final-Four

Το φανταστικό buzzer beater του Ντρέιπερ με ΤΣΣΚΑ

Ο Ντοντέι Ντρέιπερ το 2014-2015

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σωτήρης Γεωργίου: Ο νέος Παναθηναϊκός της εποχής "Άρτζι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK