Μεταγραφικό "μπαμ" με πλέι μέικερ ο Παναθηναϊκός!

Το κόλπο γκρόσο με Σλούκα ή Μάντζαρη δεν έγινε για τον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αιφνιδιάσει άπαντες με τον παίκτη που έκλεισε για τη θέση "1"!

Μεταγραφικό "μπαμ" με πλέι μέικερ ο Παναθηναϊκός!

Μεταγραφή από το... πουθενά και στα... κρυφά για τον Παναθηναϊκό! Μπορεί οι "πράσινοι" να μην κατάφεραν το "κόλπο γκρόσο" με Έλληνα διεθνή άσο (Σλούκας, Μάντζαρης), παρόλα αυτά πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό αφού έκλεισαν παίκτη για παρτενέρ του Νικ Καλάθη στη θέση του πόιντ γκαρντ χωρίς να το πάρει κανείς είδηση.

Αυτός είναι ο Λούκας Λεκαβίτσιους, με την μετακίνηση του 23χρονου Λιθουανού πλέι μέικερ στους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης να ανακοινώνεται μάλιστα από την ίδια του την ομάδα, την Ζαλγκίρις!

"Έχουμε άσχημα έκτακτα νέα να ανακοινώσουμε: ο Λούκας Λεκαβίτσιους αφήνει την Ζαλγκίρις και πηγαίνει στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν. Σε ευχαριστούμε για όλα Λούκας".

"Αυτή ήταν πιθανότατα η πιο δύσκολη απόφαση στη ζωή μου. Με στενοχωρεί που αφήνω τέτοιους συμπαίκτες, προπονητή και οπαδούς.

Ο κόουτς Πασκουάλ ενδιαφέρθηκε πάντως για μένα τα προηγούμενα χρόνια και με έπεισε να πάω στον Παναθηναϊκό. Ώρα να πάμε μπροστά", δήλωσε ο παίκτης, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και σε 30 αγώνες της EuroLeague είχε μέσο όρο 8.5 πόντους (51% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα, 76% στις βολές) μαζί με 1.9 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά 18.1 λεπτά συμμετοχής.

"Είναι πολύ άσχημο που έφυγε. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον κρατήσουμε αλλά ο Παναθηναϊκός τον ήθελε πάρα πολύ. Θα είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσουμε", δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Ζαλγκίρις, με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας να αναφέρει πως οι "πράσινοι" πλήρωσαν 100.000 ευρώ για το buy-out της ρήτρας του.

Ο ΛΟΥΚΑΣ ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ ΣΤΗ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2016-17:

News 24/7

24MEDIA NETWORK