Μποχωρίδης: "Όταν δουλεύεις με τους καλύτερους, βελτιώνεσαι"

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού σε Final 4 της Euroleague, σε συνδυασμό με την επάνοδο στην κορυφή της Ελλάδας είναι οι στόχοι της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος είπε ότι "όταν δουλεύεις με τους καλύτερους, βελτιώνεσαι".

Μποχωρίδης: "Όταν δουλεύεις με τους καλύτερους, βελτιώνεσαι"
Μποχωρίδης

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πράσινη", ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε στις έως τώρα μεταγραφικές κινήσεις των "πράσινων" και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί σημαντικά.

"Στο κρίσιμο σημείο της σεζόν δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν είχαμε ρυθμό, ενώ μέσα σε όλα ήρθαν οι απουσίες του Γκιστ και του Παππά και μας αποσυντόνισαν. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι, αλλά στο κρίσιμο σημείο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος", είπε αρχικά για την απώλεια του τίτλου.

Κληθείς να σχολιάσει τι έμαθε στην πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό τόνισε: "Έμαθα πώς είναι να βρίσκεσαι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, να ζεις και να προπονείσαι με μεγάλους παίκτες. Η πρώτη μου χρονιά ήταν μεγάλο σχολείο και έμαθα πολλά πράγματα που θα μου φανούν χρήσιμα για τη συνέχεια. Έχω μεγάλο κίνητρο να δουλέψω σκληρά για να εμφανιστώ καλύτερος".

Αναφερόμενος στους στόχους του, προσωπικούς και ομαδικούς, ο Μποχωρίδης δήλωσε: "Θέλω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες που θα πάρω από τον κόουτς Τζόρτζεβιτς. Είναι ξεχωριστός σαν προσωπικότητα, έχω να μάθω πολλά από εκείνον κι ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά. Και φυσικά θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε πολύ στην Ευρώπη. Με τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι και την ανάλογη προσπάθεια πιστεύω πως θα καταφέρουμε να είμαστε στο Βερολίνο. Είναι όμως πολύ νωρίς και πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα".

Σχετικά με τις μεταγραφές που έγιναν τόνισε: "Η ομάδα ενισχύθηκε με πολύ καλούς παίκτες, που έχουν εμπειρία από το ΝΒΑ. Ραντούλιτσα και Κούζμιτς μπορούν να κάνουν τη διαφορά κοντά στο καλάθι, ο Καλάθης θα προσθέσει ποιότητα, ταχύτητα και θα βοηθήσει τον Διαμαντίδη, ενώ για τον Πάβλοβιτς το γεγονός ότι έπαιζε για πολλά χρόνια στο ΝΒΑ τα λέει όλα".

Τέλος, για τη συνεργασία με τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Νικ Καλάθη επεσήμανε: "Μόνο ευτυχισμένο μπορεί να σε κάνει μια τέτοια συνεργασία. Ο Διαμαντίδης είναι σαν προπονητής στο γήπεδο για μας τους νεότερους, ενώ με την προσθήκη του Καλάθη θα γίνει καλύτερη η ομάδα. Όταν δουλεύεις με τους καλύτερους, βελτιώνεσαι κι εσύ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK