Νέλσον: "Ανυπομονώ να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού"

Λίγο πριν πατήσει Ελλάδα και ενσωματωθεί με την ομάδα του Παναθηναϊκού για την έναρξη της προετοιμασίας, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον μίλησε σε "πράσινο" μέσο για τη σεζόν που έρχεται, τους στόχους του, αλλά και τον κόσμο του "τριφυλλιού".

Νέλσον: "Ανυπομονώ να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού"

Αναλυτικά η συνέντευξη του ΝτεΜάρκους Νέλσον στην εφημερίδα "Πράσινη":

Για τον Παναθηναϊκό:

"Σε λίγες ημέρες θα είμαι στην Αθήνα και φυσικά ανυπομονώ να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού και να ζήσω όμορφες στιγμές. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ μαζί με τη νέα μου ομάδα. Είναι έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης, διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες κι έναν σπουδαίο προπονητή, τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από την Εuroleague ενώ του αρέσει να δουλεύει στις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ιστορία και πολλές επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη, οπότε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να διατηρηθεί η ομάδα ψηλά. Για μένα είναι μεγάλη η πρόκληση και το κίνητρο να τα δώσω όλα, να δουλέψω σκληρά και να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν".

Για τους στόχους της σεζόν:

"Πάντα είναι η νίκη. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά στη διάρκεια της προετοιμασίας και να παίξουμε καλό μπάσκετ στη συνέχεια όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Στον Παναθηναϊκό πρέπει πάντα να κερδίζεις και γι’ αυτό θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Το σίγουρο είναι πως οι αντίπαλοι μας θα έχουν δύσκολα βράδια και ο κόσμος μας να είναι σίγουρος γι’ αυτό".

Για τον κόσμο:

"Γνωρίζω πολύ καλά πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει εκπληκτικούς φιλάθλους. Το έχω ζήσει σαν αντίπαλος και έχω ακούσει για τα ντέρμπι αλλά ανυπομονώ να το ζήσω και ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Όλοι μας θέλουμε να πετύχει η ομάδα αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε με πράξεις μέσα στο γήπεδο και όχι με υποσχέσεις. Σίγουρα η στήριξη των οπαδών μας, θα μας δώσει ενέργεια κι εμείς θα κάνουμε τα πάντα πάνω στο παρκέ. Θα δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται κι ελπίζω να είμαστε υγιείς για να φτάσουμε στους στόχους μας, στο τέλος της σεζόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK