Νέλσον: "Eνθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό"

Ο Ντε Μάρκους Νέλσον έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δήλωσε ανυπόμονος και ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στους "πράσινους" .

Νέλσον: "Eνθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό"

O Ντε Μάρκους Νέλσον στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος που ανήκει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και σίγουρος ότι με τη βοήθεια του κόσμου του "τριφυλλιού" η ομάδα μπορεί να συνεχίσει την πετυχημένη της πορεία.

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις:

"Η Ελλάδα είναι μια χώρα με μεγάλη ιστορία. Ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει έξι ευρωπαϊκά και πολλούς ακόμα τίτλους σε άλλες διοργανώσεις, οπότε δεν θα μπορούσα να μην είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ανήκω σε αυτή την ομάδα

Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και νιώθω έτοιμος να ξεκινήσω προετοιμασία με την ομάδα μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και θα κάνω ό,τι μπορώ μαζί με τους συμπαίκτες μου για να τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα είναι δίπλα μας όπως κάνει πάντα. Στόχος όλων μας θα είναι να προχωρήσουμε ενωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το δέσιμο ομάδας και κόσμου θα μας οδηγήσει στις επιτυχίες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK