Ομπράντοβιτς: "Παίξαμε σοβαρά για τρία δεκάλεπτα"

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο δεύτερο, το τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Κολοσσό εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ομπράντοβιτς: "Παίξαμε σοβαρά για τρία δεκάλεπτα"

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να σχολιάσει το αίτημα του Ολυμπιακού αναφορικά με τους τελικούς των πλέι οφ, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί την ομάδα της Ρόδου για την εμφάνισή της.

"Για μία ακόμα φορά να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό, που έχει πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα στη φετινή σεζόν. Κι όχι για τα αποτελέσματα αλλά και για τον τρόπο που αγωνίστηκε φέτος", είπε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σχετικά με το παιχνίδι επεσήμανε: Παίξαμε ένα πολύ καλό και σοβαρό παιχνίδι με εξαίρεση το α' δεκάλεπτο. Όμως είναι τα πλέι οφ, η σειρά είναι στο 1-0 και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο ίδιο επίπεδο και στη συνέχεια. Σαφώς θα έχουμε και δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια, αρχής γενομένης από την Πέμπτη και το Σάββατο. Δύσκολα θα είναι... Συν το γεγονός ότι θα πρέπει να περιμένουμε τον Μάικ. Είναι στο νοσοκομείο και όχι μόνο για αυτά τα παιχνίδια και πόσο θα χρειαστεί να ξεκουραστεί".

Για το αίτημα του Ολυμπιακού να γίνει ένας τελικός πριν από το Final 4, είπε: "Πώς μπορώ να μιλήσω γιατί κάτι που δεν μπορώ να ξέρω; Εδώ υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο σέβομαι πάρα πολύ. Είμαστε στο 1-0 και δεν μπορώ να πω κάτι. Ποια μέρα θα παίξουμε; Σύμφωνα με τα όσα ξέρω δεν θα γίνουν οι αγώνες από την Τετάρτη μέχρι τις εκλογές. Είναι δυνατόν να παίξουμε την εβδομάδα που θα γίνει το Final 4. Tώρα θα παίξουμε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και την ερχόμενη Δευτέρα, Τετάρτη αν χρειαστούν. Όλα αυτά είναι υποθετικά, θα δούμε αν..."

Για το γεγονός ότι θα μπορεί ο Παναθηναϊκός να μείνει για 10-12 μέρες χωρίς αγώνα πριν το Final 4, τόνισε: "Όλοι εδώ έχουν γνώμη και όλοι ξέρουν ποιο είναι το καλύτερο. Ποιος εγγυάται ότι εδώ θα γίνουν μόνο τρία παιχνίδια; Ούτε για τη δική μας σειρά, ούτε για το Ολυμπιακός-Πανιώνιος. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει".

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο τεχνικός του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς που δήλωσε αστειευόμενος: "Ζήτησα ήδη από τον προπονητή να χάσει ένα παιχνίδι για να μείνει παραπάνω στη Ρόδο!", ενώ ο Ομπράντοβιτς απάντησε: "Μας αρέσει η Ρόδος, όντως".

News 24/7

24MEDIA NETWORK