Ούκιτς: "Τώρα αρχίζει η σοβαρή δουλειά"

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς αφίχθηκε στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί, μια και καλή πλέον, στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Ούκιτς: "Τώρα αρχίζει η σοβαρή δουλειά"

Αναλυτικά ο Κροάτης γκαρντ τόνισε: Τώρα αρχίζει η σοβαρή δουλειά. Αυτή τη φορά ήρθα μία και καλή. Ό,τι είχα να κάνω με την Κροατία το έκανα. Ξέρω ότι η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς. Έπαιξε δύο φιλικά κι έμαθα ότι όλα πήγαν πολύ καλά. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά.

Είναι δύσκολο ακόμα να πω για το πώς θα είναι η ομάδα, αφού πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουμε όσο περισσότερο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Δε νιώθω κουρασμένος, σωματικά τουλάχιστον. Ίσως λίγο πνευματικά, γιατί οι τελευταίες αναμετρήσεις στα προκριματικά του Eurobasket 2013 ήταν κουραστικές, υπό την έννοια ότι είχαμε πετύχει το στόχο μας κι έπρεπε να παραμείνω εκεί ως το τέλος. Είμαι ο αρχηγός κι έπρεπε να είμαι εκεί.

Σωματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα τραυματισμού κι όλα πήγαν καλά. Σύντομα θα μπω στο σύστημα της φιλοσοφίας του Παναθηναϊκού. Είμαι πανέτοιμος να δώσω το ρυθμό στον Παναθηναϊκό, ακόμη και τρίποντα... buzzer-beaters. Είμαι έτοιμος για οτιδήποτε, αρκεί να μην είναι ελεύθερες βολές (γέλια)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK