Πάει για την υπέρβαση με Μπατίστ

Την υπέρβαση με τον Μάικ Μπατίστ θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φέρεται να του προσφέρει ένα ελκυστικό συμβόλαιο για να παραμείνει στην ομάδα ακόμη δύο χρόνια. Ο Αμερικανός σέντερ θα σκεφτεί την προσφορά των κυπελλούχων Ελλάδας και θα απαντήσει τις επόμενες μέρες.

Πάει για την υπέρβαση με Μπατίστ

Την υπέρβαση με τον Μάικ Μπατίστ θέλει να κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας έτσι την επιθυμία της για παραμονή του Αμερικανού σέντερ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες η ΚΑΕ έκανε στον παίκτη μία άκρως δελεαστική πρόταση για παραμονή του ακόμη δύο χρόνια και απομένει πλέον η απάντησή του.

Ο Μπατίστ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στους "πράσινους" και φαίνεται πως αυτή η προσφορά θα ξεπεράσει ακόμα και τη Φενέρ, η οποία θέλει διακαώς να τον εντάξει στο δυναμικό της. Εκτός της αδιαμφισβήτητης προσφοράς και αξίας του, η ΚΑΕ θέλει να κρατήσει τον Αμερικανό σέντερ στο ρόστερ του τριφυλλιού για να μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία του και το πνεύμα της ομάδας στους νέους παίκτες.

Η απόκτηση του Σχορτσιανίτη και οι φήμες για ενδιαφέρον για Κινέζο σέντερ, έδειξαν πως δύσκολα ο Μπατίστ θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι πράξεις της διοίκησης δείχνουν άλλα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK