Αυτό το Σάββατο, Παναθηναϊκός και Stoiximan μοιράζουν χαμόγελα

Ο Παναθηναϊκός και ο Stoiximan έβαλαν στόχο να μοιράσουν αμέτρητα χαμόγελα σε αυτές τις γιορτές. Γι αυτό και διοργανώνουν από κοινού εορταστική εκδήλωση, μέσω του PAO SHOP, αυτό το Σάββατο (12/12) με στόχο να ενισχύσουν οικονομικά το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Αυτό το Σάββατο, Παναθηναϊκός και Stoiximan μοιράζουν χαμόγελα

O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς στέλνουν το δικό τους μήνυμα και προσκαλούν τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Παναθηναϊκού το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στη μεγάλη εορταστική εκδήλωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Stoiximan στο PAO SHOP.

Υπάρχει άλλωστε κάτι καλύτερο από την εικόνα ενός παιδιού που χαμογελά;

Ο Παναθηναϊκός και ο Stoiximan αποδεικνύουν ότι έχουν... πιάσει το νόημα και σε αυτές τις γιορτές θέλουν να μοιράσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά.

Με την απαραίτητη βοήθεια από το PAO SHOP, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους με στόχο να ενισχύσουν το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Γι αυτό τον λόγο όλοι τους θα βρίσκονται στο PAO SHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το πρωί του Σαββάτου (12/12, 12:00), με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να δίνουν το "παρών" στέλνοντας μήνυμα πως σημασία έχει να βλέπουμε τα παιδιά να χαμογελούν.

Ήδη από τις 4 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους, μέρος των εσόδων του PAO SHOP θα διατίθεται στο "Χαμόγελο του Παιδιού", σε μία ακόμη δράση κοινωνικού περιεχομένου που αφορά στα παιδιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK