Παππάς: "Ελλειψη προσωπικότητας"

Ο Νίκος Παππάς σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, την οποία χαρακτήρισε δίκαια, ενώ τόνισε πως έχει πληγωθεί ο εγωισμός της ομάδας εξαιτίας των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων.

Παππάς: "Ελλειψη προσωπικότητας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 80-66 από τον Ολυμπιακό και απόλεσε το πλεονέκτημα έδρας.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο γκαρντ των "πρασίνων", Νίκος Παππάς σχολίασε την εικόνα του "τριφυλλιού', τόνισε πως το νωθρό ξεκίνημα δείχνει έλλειψη προσωπικότητας, ενώ απάντησε για την υπόθεση του τραυματισμού του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ:

"Είναι αυτονόητο ότι το άσχημο ξεκίνημα μάς στέρησε και τη διεκδίκηση της νίκης. Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια, αξίζει να έχει το πλεονέκτημα έδρας. Εμείς θα περιμένουμε κάποιο στραβοπάτημα πλέον. Το γεγονός ότι μπήκαμε τόσο νωθρά σημαίνει έλλειψη προσωπικότητας".

Για τις συνεχόμενες ήττες: "Εχει πληγωθεί ο εγωισμός μας, ο Παναθηναϊκός δεν έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια να δέχεται τη μία ήττα μετά την άλλη. Εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε".

Για το θέμα του τραυματισμού του: "Ο τραυματισμός παύει να είναι πλέον δικαιολογία και για ο,τι πάει στραβά φταίω εγώ και όχι ο τραυματισμός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διάστρεμμα ο Διαμαντίδης

VIDEO: Τα "γαλλικά" του Ραντούλιτσα στον Αγραβάνη

News 24/7

24MEDIA NETWORK