Πεδουλάκης: "Τα κριτήρια δεν ήταν ίδια για όλους"

Αιχμές για τη διαιτησία με προσεκτικό τρόπο άφησε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι περίμενε πολλά περισσότερα από κάποιους παίκτες του, οι οποίοι δεν απέδωσαν στο επιθυμητό επίπεδο.

Πεδουλάκης: "Τα κριτήρια δεν ήταν ίδια για όλους"

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού δήλωσε: " Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με ένταση. Είχαμε κομμάτια στα οποία ήμασταν καλοί και στο πρώτο ημίχρονο δεν δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να κάνει δεύτερες επιθέσεις. Στο δεύτερο ωστόσο χάσαμε 10 αμυντικά ριμπάουντ, ενώ πολλά ελεύθερα σουτ από παιδιά που έχουν την ικανότητα δεν μπήκαν.

Επίσης οι αιφνιδιασμοί ήταν ένα σημαντικό κομμάτι, καθώς δεχθήκαμε μερικούς σε κρίσιμα σημεία. Τα κριτήρια δεν ήταν ίδια για όλους. Εμείς θα δούμε τα λάθη μας και τώρα που είμαστε πιο πλήρεις θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε.

Έχουμε πολλά παιδιά που δεν έχουν παίξει σε τέτοιο επίπεδο. Προσπαθούν να ανέβουν και να έρθουν στο επίπεδο τέτοιων αγώνων. Κάθε μήνας που περνάει, μπαίνουν στη φωτιά και γίνονται καλύτεροι. Ο Σόφο λείπει από τις 10 Δεκεμβρίου, ενώ ο Διαμαντίδης έχει χάσει πολλές προπονήσεις, αλλά ανταποκρίθηκαν σωστά στα παιχνίδια.

Ο «Σόφο» είναι ένα παιδί που λείπει. Δεν έχει τις ανάσες. Έκανε τεράστια προσπάθεια, αλλά δεν μπορούσε. Προσπάθησε στην άμυνα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τον... χτυπούσε συνέχεια ο Ολυμπιακός. Φάνηκε ότι δεν είναι έτοιμος. Έχουμε τις εξετάσεις και του λείπει η φυσική κατάσταση. Έχει κάνει 4 προπονήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK