Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Φελντέιν (VIDEO)

Ο Τζέιμς Φελντέιν απασχολεί τον Παναθηναϊκό για τη θέση του γκαρντ, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να έχει δώσει το "οκ" για την περίπτωσή του.

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Φελντέιν (VIDEO)

Ήταν γνωστό πως ο Παναθηναϊκός αναζητούσε τον γκαρντ για να ολοκληρώσει το εφετινό ρόστερ και να έχει πλέον στα χέρια του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τα υλικά για να "χτίσει" τη νέα ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το τελευταίο "υλικό" για να τελειώσει η κατασκευή δεν αποκλείεται να είναι ο Τζέιμς Φελντέιν με πλούσια καριέρα στην Ευρώπη και τελευταίο σταθμό της καριέρας του το ιταλικό πρωτάθλημα και η Καντού, αλλά και το Πουέρτο Ρίκο.

Ο 27χρονος, ύψους 1.93, Δομινικανός, με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, είναι διεθνής, πολύ καλός στο μακρινό σουτ και ουσιαστικά διαθέτει τις προϋποθέσεις εκείνες που θέλει ο νέος κόουτς του τριφυλλιού. Την περασμένη σεζόν ο Φελντέιν μέτρησε στο ιταλικό πρωτάθλημα 12,6 πόντους και 2,8 ασίστ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για λίγο στο Πουέρτο Ρίκο για λογαριασμό της Μπαγιαμόν. Εκεί μέτρησε 24.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ σε 17 παιχνίδια.

Τις επόμενες μέρες -μπορεί και ώρες- θα δούμε αν το ενδιαφέρον πάρει σάρκα και οστά και ο Δομινικανός θα αποτελέσει τη νέα προσθήκη των Κυπελλούχων Ελλάδας, οι οποίοι, αν πάρουμε ως δεδομένη τη συγκεκριμένη μεταγραφή, θα ενισχυθούν σε μέγιστο βαθμό ενόψει της νέας χρονιάς, με ξεκάθαρο στόχο να επανακτήσουν τα πρωτεία και να εμφανιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK