Σλότερ: "Τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα"

Ο Έι Τζέι Σλότερ τόνισε πώς είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του τη νέα σεζόν. Διαβάστε τι δήλωσε δήλωσε ο Αμερικανός κατά την άφιξη του στην Αθήνα.

Σλότερ: "Τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα"

Ο Έι Τζέι Σλότερ έφτασε στην Αθήνα και δηλώνει έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στους στόχους του.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ ως παίκτης μια μεγάλης ομάδας με τεράστια ιστορία", είπε ο Σλότερ και συμπλήρωσε:

" Από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να δώσω το 100 % των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Είναι μεγάλη η πρόκληση για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να τα καταφέρω".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Η ομάδα διαθέτει εξαιρετικούς φιλάθλους που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της κι εκδηλώνουν την αγάπη τους δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Όλοι μας θα προσπαθήσουμε μέσα από την ομάδικη δουλειά να τους δώσουμε χαρά. Αισθάνομαι έτοιμος να τα δώσω όλα και θα το κάνω.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει σπουδαίους παίκτες και έναν από τους κορυφαίους γκαρντ στην Ευρώπη, τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Πλέον ανυπομονώ για να ξεκινήσω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK