Στο ντραφτ του καλοκαιριού ο Παπαγιάννης

Κατ' αμερικάνικη ιστοσελίδα που ασχολείται εκτενώς με τα ταλέντα στις ΗΠΑ, ο Γιώργος Παπαγιάννης θα είναι μεταξύ των υποψηφίων στο ντραφτ του 2016.

Με το μυαλό στο ΝΒΑ ο Γιώργος Παπαγιάννης, ποτέ δεν το έκρυψε. Πέρυσι μια κουβέντα με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς του άλλαξε την απόφαση να ενταχθεί σε κολέγιο, δεν σκοπεύει πάντως να εγκαταλείψει το όνειρο να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα "draft express" και το tweet του δημοσιογράφου Τζόναθαν Τζίνοβι, ο οποίος επικαλείται πληροφορίες,  ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στο ντραφτ του 2016 και να μετρήσει τις δυνάμεις του.

 

Ο Παπαγιάννης είχε θητεία στο λύκειο Γουεστάουν και από τότε τον είχαν εντοπίσει οι Αμερικανοί σκάουτς. Δεν έπαψαν να τον παρακολουθούν, τώρα θα φανεί αν τον πιστεύουν ή όχι.

Εκτός κι αν την τελευταία στιγμή κάνει πίσω.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα