Σχορτσανίτης: "Εγώ πίεσα τον εαυτό μου..."

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ανέλαβε την ευθύνη για την πρόωρη επιστροφή του στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, λέγοντας ότι η απόφαση ήταν αποκλειστικά δική του.

Σχορτσανίτης: "Εγώ πίεσα τον εαυτό μου..."

Ο διεθνής σέντερ του "τριφυλλιού", μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, υποστήριξε αρχικά ότι " ίσως θα έπρεπε να πάρω περισσότερο χρόνο, αλλά τώρα δεν έχει σημασία. Προέχει να γίνω γρήγορα καλά για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα στον επόμενο γύρο".

Κατόπιν εξήγησε τι ακριβώς μεσολάβησε: " Το πρώτο μέλημά μου ήταν να βοηθήσω την ομάδα. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν ήταν δικές μου αποφάσεις. Εγώ αποφάσισα να μπω πιο γρήγορα και να προσπαθήσω. Τώρα αν αυτό ήταν λάθος απόφαση θα δείξει το μέλλον".

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, ο Σχορτσανίτης έχει υποστεί ολική ρήξη στο πέλμα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος. " Αυτό ακριβώς υποθέτουν αυτή τη στιγμή. Μεγαλύτερη σιγουριά θα υπάρξει μετά τις απαραίτητες εξετάσεις. Φαίνεται, όμως, ότι θα έχουμε μεγαλύτερη ηρεμία με αυτόν τον τραυματισμό από δω και πέρα και θα τον αφήσω πίσω μου. Δεν είναι εύκολος τραυματισμός. Είναι δύσκολος και σε περιορίζει αρκετά, δεν θα σ' αφήνει να κάνεις τη δουλειά σου όπως θα ήθελες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK