Τέλος ο Λάσμε, σκέψεις για Ντόρσεϊ

Ο Στεφάν Λάσμε δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, παρά τη βελτιωμένη προσφορά που του κατέθεσε η διοίκηση του "τριφυλλιού".

Τέλος ο Λάσμε, σκέψεις για Ντόρσεϊ

Το πρέσινγκ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για το οποίο σας έχει πληροφορήσει πρώτο το Contra.gr, προφανώς έκανε τον σέντερ από την Γκαμπόν ν' απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού και να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Λάσμε αξίωνε κάτι περισσότερο για να παραμείνει στους νταμπλούχους, αλλά οι υψηλές απαιτήσεις του δεν ήταν εύκολο να ικανοποιηθούν, αφού θα ανέτρεπαν τον οικονομικό σχεδιασμό.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι αναγκασμένος πλέον να εξετάσει τις περιπτώσεις παικτών που θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό του 31χρονου ψηλού στο ρόστερ. Μία εξ αυτών είναι του Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος μπορεί να είναι διαφορετικού τύπου παίκτης, αλλά διαθέτει αμυντικά χαρίσματα και παιχνίδι κοντά στο καλάθι.

Είναι μία από τις πρώτες σκέψεις του Έλληνα κόουτς o πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος τέλειωσε τη σεζόν στην Τουρκία, αλλά σίγουρα όχι η μόνη. Υπάρχει επίσης ο Μάρκους Σλότερ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος μοιάζει πολύ στα χαρακτηριστικά με τον Λάσμε και δεν αποκλείεται ν' απασχολήσει το τεχνικό τιμ των "πρασίνων" που θέτει πλέον σε εφαρμογή το plan b. Στο οποίο φυσικά υπάρχουν και άλλες επιλογές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK