Την Τρίτη στην Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Φελντέιν

Ο Τζέιμς Φελντέιν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Δομινικανή Δημοκρατία και αναμένεται την Τρίτη (15/9) στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10/9) με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Γιώργος Παπαγιάννης συνέχισαν να ακολουθούν ειδική θεραπευτική αγωγή. Την Παρασκευή (11/9) οι "πράσινοι" θα προπονηθούν μία φορά το απόγευμα, ενώ το Σάββατο (12/9)  θα δώσουν στο ΟΑΚΑ ένα προπονητικού χαρακτήρα κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το Δούκα.

Στις προπονήσεις του "τριφυλλιού" θα ενσωματωθεί άμεσα και ο Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Δομινικανή Δημοκρατία και αναμένεται την Τρίτη (15/9) στην Αθήνα για λογαριασμό των "πρασίνων".

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα