Το ΑΠΙΘΑΝΟ VIDEO του Παναθηναϊκού για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Ο Σλότερ ζαχαροπλάστης, ο Φώτσης λέει τα κάλαντα, ο Παππάς πουλάει έλατα και ο Μπατίστα αποτυχημένος διακοσμητής. Η φανταστική διαφήμιση του Stoiximan.gr και του Παναθηναϊκού χαρίζει γέλιο και συνεισφέρει στην προσπάθεια του "Χαμόγελου του Παιδιού" αυτές τις ξεχωριστές μέρες.

Το ΑΠΙΘΑΝΟ VIDEO του Παναθηναϊκού για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Οι "πράσινοι" αποφάσισαν να δείξουν μερικές εξωαθλητικές πτυχές των ικανοτήτων τους για χάρη μιας εξαιρετικής πρωτοβουλίας του Stoiximan.gr και των νταμπλούχων Ελλάδας.

Στο διαφημιστικό σποτάκι ο Νίκος Παπππάς δεν καταφέρνει να πουλήσει ούτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο Έι Τζέι Σλότερ χάνει μέσα από τα μάτια του έναν πύργο από κουραμπιέδες, ο Αντώνης Φώτσης λέει κάτι σαν κάλαντα και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τραβάει τα μαλλιά του με τις απέλπιδες προσπάθειες του Εστεμπάν Μπατίστα να στολίσει ένα έλατο.

Γιατί γίνονται όλα αυτά; Διότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης και οι συμπαίκτες του στηρίζουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια που κάνει το "Χαμόγελο του Παιδιού" για να κερδίσει τον αγώνα της ανθρωπιάς.

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς για να γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθεια είναι να στείλετε sms "Τρίποντο" στο 54020 (Χρέωση 2.46€/SMS). Γιατί να πετύχετε ένα Τρίποντο αγάπης, μαζί με την αγαπημένη ομάδα σας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK