"Το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας"

Την Δευτέρα ο Παναθηναϊκός δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν στο ΟΑΚΑ και η ΚΑΕ με ανακοίνωση της υπενθυμίζει τα αυστηρά μέτρα τάξης που θα εφαρμόζονται.

"Το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας"

Το απόγευμα της Δευτέρας (19:15) ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με την ΚΑΕ να υπενθυμίζει μέσω ανακοίνωσης στους οπαδούς ότι από εδώ και πέρα τα μέτρα τάξης θα είναι αυστηρά, προκειμένου ο κόσμος να περνά ευχάριστες ώρες κοντά στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου και ώρα 7.15μ.μ, ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι τα μέτρα που θα ισχύουν στο ΟΑΚΑ απ’ εδώ και στο εξής θα είναι αυστηρά προκειμένου να επικρατεί τάξη και να εξυπηρετείται ο κόσμος που θα έρχεται να περνά ευχάριστες ώρες κοντά στην ομάδα.

Δεν θα εισέρχεται στο ΟΑΚΑ κανείς χωρίς εισιτήριο ενώ όλοι θα κάθονται στη θέση τους. Οι αρμόδιοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα βρίσκονται διαρκώς στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν και ταυτόχρονα είμαστε βέβαιοι για τη συνεργασία σας ώστε τα πάντα να κυλήσουν ομαλά.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει τον κόσμο κοντά της, θα κάνει τα πάντα ώστε να γίνει η ζωή των φίλων της ομάδας ευχάριστη και θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK