Τζόρτζεβιτς: "Προσθήκη στον κατάλληλο χρόνο με τον κατάλληλο τρόπο"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς περίμενε την αντίδραση των παικτών του μετά την ήττα στην Ευρωλίγκα και δήλωσε ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός.

Τζόρτζεβιτς: "Προσθήκη στον κατάλληλο χρόνο με τον κατάλληλο τρόπο"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Ο μεταμορφωμένος Παναθηναϊκός συνέτριψε τον Άρη στο ΟΑΚΑ και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς προσπάθησε να εξηγήσει τα δύο πρόσωπα της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά o Σέρβος κόουτς τόνισε: Πρώτα απ' όλα είμαι πολύ θετικός και ασφαλής για την ομάδα μου. Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Γι' αυτό είμαστε εδώ. Είχαμε μια κακή ήττα και αντιδράσαμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αναλύσαμε το παιχνίδι με τον Αστέρα. Επιστρέψαμε στους κανόνες μας στην άμυνα.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι, προετοιμασμένοι και κάναμε ένα καλό ματς. Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε σκληρό μπάσκετ, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα, κρατήσαμε αποστάσεις, παίξαμε σκληρή άμυνα, έτσι όπως θέλαμε οι προπονητές. Έτσι κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Άρης", ανέφερε αρχικά.

Όσο για την καλή απόδοση των παικτών του στη θέση «3» και στο τι άλλαξε, είπε: " Έλα ντε! Έτσι ακριβώς! Βγείτε και παίξτε! Απλά πράγματα. Μη σκέφτεστε δεν ξέρω τι. Παίξτε μαζί, ζήστε μαζί, αναπνεύστε μαζί! Δεν είναι μπάσκετ του "εγώ", είναι του "εμείς". Το 'χω ξαναπεί. Ποτέ δεν κάνουμε ανάλυση προσωπικοτήτων, ό,τι κάνουμε το κάνουμε ως ομάδα"

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη αποκρίθηκε: " Υπάρχουν πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί. Τώρα δουλεύουμε με όσα παιδιά έχουμε στο ρόστερ μας και τα οποία κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε κάποια πάνω-κάτω ως ομάδα. Έχουμε προβλήματα στην περιφέρεια. Ο Παππάς είναι τραυματίας, όπως και ο Καλάθης που έπαιζε με σπασμένο δάκτυλο. Ο Μποχωρίδης επέστρεψε σήμερα. Υπολειπόμαστε σε κάποια κομμάτια. Αν πάρουμε παίκτη θα είναι σημαντική προσθήκη. Μια προσθήκη που θα πρέπει να γίνει στον κατάλληλο χρόνο και με τον κατάλληλο τρόπο. Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός - Αρης 80-59

News 24/7

24MEDIA NETWORK