Χάνει την προετοιμασία ο Λάσμε

Εκτός προπονήσεων για ένα μήνα τέθηκε ο Στεφάν Λάσμε, καθώς υπέστη οστικό οίδημα και, ουσιαστικά, θα χάσει την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Χάνει την προετοιμασία ο Λάσμε

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα των νταμπλούχων Ελλάδας, καθώς ο Γκαμπονέζος σέντερ τραυματίστηκε και θα επανέλθει στη δράση μετά από ένα μήνα.

Ως εκ τούτου η μοίρα δεν έκανε το χατίρι στον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει: "Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Έχουν έρθει και άλλα παιδιά. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα έχει πολλή δουλειά στη φυσική κατάσταση, να δουλέψουμε κάποια πράγματα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ".

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, εξάλλου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Αντώνη Φώτση και Μάικ Μπατίστ που επέστρεψαν, ενώ αναφορικά με τις προσδοκίες του κόσμου όσον αφορά τη Euroleague, τόνισε: "Στα λόγια όλα είναι καλά, στο γήπεδο όμως πρέπει να δίνουμε τις απαντήσεις. Και εμείς έχουμε στόχο όλους τους τίτλους, αλλά θα πάμε βήμα βήμα σε κάθε διοργάνωση και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε".

Απόντες από την πρώτη προπόνηση ήταν οι διεθνείς Αντώνης Φώτσης, Μάικ Μπράμος, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Γιόνας Ματσιούλις, Ρόκο Λένι Ούκιτς, αλλά και ο Ραμέλ Κάρι ο οποίος ζήτησε άδεια λόγω προσωπικού προβλήματος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει την Τετάρτη (21/8) για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK