Χωρίς Διαμαντίδη η προπόνηση

Η παραμονή των Χριστουγέννων βρήκε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο κλειστό του ΟΑΚΑ με τον Αργύρη Πεδουλάκη να ετοιμάζει τους παίκτες του ενόψει της πρεμιέρας του Top-16.

Χωρίς Διαμαντίδη η προπόνηση

Παραμονή Χριστουγέννων αλλά η πρεμιέρα του Top-16 την Παρασκευή (28/12) δεν αφήνει τους πράσινους του Αργύρη Πεδουλάκη να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν και να περάσουν αυτές τις γιορτινές μέρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αντίθετα τους βρίσκει στο κλειστό του ΟΑΚΑ και μέσα στο παρκέ στην προσπάθεια του Τριφυλλιού να παρουσιαστεί πανέτοιμο κόντρα στην Ζαλγκίρις και να μπει με το δεξί στο Top-16 επικρατώντας τον Λιθουανών που έως τώρα έχουν δείξει πολύ καλό πρόσωπο στην διοργάνωση.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης προσπαθεί σε αυτές τις λίγες μέρες που έχει μπροστά του να εντάξει στην ομάδα και τον Τζέιμς Γκιστ και να δώσει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Καπόνο παρουσιάζοντας ένα Τριφύλλι ακόμα πιο δυνατό στην πρεμιέρα του Top-16.

Ο τεχνικός των πράσινων αντιμετωπίζει τις απουσίες των Διαμαντίδη και Σχορτσιανίτη οι οποίοι δεν προπονήθηκαν την Δευτέρα με τον "Σόφο" να είναι σίγουρα εκτός μάχης και τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να επανεξετάζεται την Τετάρτη έτσι ώστε να αποφασιστεί η συμμετοχή του ή μη στο ματς με την Ζαλγκίρις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK