Υπόκλιση Τζόρτζεβιτς στον Ομπράντοβιτς: "Είναι ο καλύτερος της ιστορίας!"

Από τη στιγμή που ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, πολλοί έσπευσαν να κάνουν την αδόκιμη, είναι η αλήθεια, σύγκριση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Υπόκλιση Τζόρτζεβιτς στον Ομπράντοβιτς: "Είναι ο καλύτερος της ιστορίας!"

Ο Σάλε, ο οποίος εξακολουθεί να πατά στη γη, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση του: "Είναι λάθος αυτή η σύγκριση γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ομπράντοβιτς. Είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία. Εγώ από την πλευρά θέλω να αφήσω το δικό μου στίγμα".

Ενδιαφέρον έχει και η τοποθέτησή του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: "Το μήνυμά μου γι' αυτόν ενόψει του επόμενου καλοκαιριού είναι ήδη έτοιμο. Μείνε!".

Ο Τζόρτζεβιτς μίλησε επίσης για την επίδοση της Εθνικής Σερβίας στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ: "Η 4η θέση είναι καλό αποτέλεσμα για μας. Το τουρνουά ήταν ένα από τα σκληρότερα που έγιναν ποτέ. Είναι σαφές ότι η Εθνική Σερβίας θα πηγαίνει από εδώ και πέρα σε κάθε μεγάλη διοργάνωση για μετάλλιο.

Διαβάστε ακόμη

Ραντούλιτσα: "Είμαι υπερήφανος"

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ