Μπαρτζώκας: "Ανομία ή ισονομία;"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε θέση στην αντιπαράθεση για τη διακοπή του πρωταθλήματος ενόψει Final Four, ενώ είπε πως στόχος είναι μία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μπαρτζώκας: "Ανομία ή ισονομία;"

Ο κόουτς του Πανιωνίου σχολίασε μετά την πρώτη ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: " Μετά την εκπλήρωση του στόχου που ήταν η είσοδος στην τετράδα και η έξοδος στο Eurocup αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Πρέπει να είμαστε σκληροί με τον εαυτό μας και να έχουμε μεγάλο χρόνο ανταπόκρισης. Σε βάθος χρόνου μετράει η έλλειψη λύσεων. Κάναμε καλή προσπάθεια, επειδή καταφέραμε να ζορίσουμε τον Ολυμπιακό. Δεν θέλουμε να είναι διαδικαστική η σειρά αυτή. Είναι καλό να παίζεις απέναντι στους καλύτερους.

Το να μπεις στον ανταγωνισμό Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού σε βάζει απέναντι σε πολλούς. Εμείς κληθήκαμε να παίξουμε με το Ρέθυμνο σε μικρό διάστημα. Αφού υπάρχει πίεση να τελειώσει νωρίς το πρωτάθλημα λόγω Εθνικής γιατί δεν έχουμε τελικούς πιο νωρίς; Και εμείς θα έχουμε μεγάλο κενό για τους μικρούς τελικούς με τον Κολοσσό. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η ανομία ή η ισονομία. Δεν ξέρω ακριβώς

Για να κερδίσει ο Πανιώνιος τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό πρέπει να τον βρει σε αδύναμη στιγμή. Γιατί να μην γίνει αυτό στην Ελλάδα; Μας ενδιαφέρει το καλό του ελληνικού μπάσκετ. Ο στόχος του Πανιωνίου είναι να κερδίσει αυτές τις ομάδες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK