Σφαιρόπουλος: "Οι αριθμοί δείχνουν την πραγματική εικόνα"

Παράπονα από τους παίκτες του για την απόδοση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό είχε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη την ήττα της ομάδας του.

Σφαιρόπουλος: "Οι αριθμοί δείχνουν την πραγματική εικόνα"

"Ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει βρει ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλύτερα απ' ότι στην αρχή. Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο έργο. Παρόλα αυτά νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ νωθροί. Δεν δείξαμε την αποφασιστικότητα που έπρεπε για να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι και σίγουρα δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Έχω πει και στους παίκτες ότι θέλω να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και -αν μη τι άλλο- στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη εικόνα. Κάναμε καλή προσπάθεια μειώνοντας τη διαφορά κάτω από τους δέκα πόντους στα τελευταία λεπτά. Σίγουρα, όμως, ο Παναθηναϊκός είχε την ποιότητα και την εμπειρία και εκεί που έφτασε το ματς επικράτησε απόλυτα δίκαια.

Οι αριθμοί δείχνουν την πραγματική εικόνα του αγώνα. Εμείς θέλουμε με τη δουλειά να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Από τότε που ήρθα στην ομάδα έχουμε παίξει επτά παιχνίδια. Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και σίγουρα αυτή η διακοπή θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε σε άμυνα και επίθεση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK