Συμφωνία για τρία χρόνια με τον Παππά

Μόνο το τυπικό σκέλος απομένει για να ντυθεί στα πράσινα του Παναθηναϊκού ο Νίκος Παππάς.

Συμφωνία για τρία χρόνια με τον Παππά

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας η οποία αναμένεται να επικυρωθεί πολύ σύντομα με τις υπογραφές και τη σχετική ανακοίνωση.

Οι πρωταθλητές κινήθηκαν γρήγορα τις τελευταίες ημέρες και εξασφάλισαν το ΟΚ του παίκτη ο οποίος κατά γενική ομολογία ήταν η αποκάλυψη του πρωταθλήματος με τα χρώματα του Πανιωνίου.

Ετσι γίνεται και πράξη η επιθυμία του Αργύρη Πεδουλάκη να επενδύσει ο Παναθηναϊκός στο ελληνικό ταλέντο και στις σχετικά νεαρές ηλικίες.

Ο παίκτης είναι ένα από τα ανερχόμενα πρότζεκτ του ελληνικού μπάσκετ έχοντας παίξει ήδη σε Πανελλήνιο, Μπιλμπάο, ΠΑΟΚ, Κολοσσό και Πανιώνιο.

Ο Παππάς τελείωσε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με 17,6 πόντους (50% δίποντο, 33% τρίποντο, 83% βολές) 4,1 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ. Στα πλέι οφ είχε 14,8 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ.

Την καλύτερη εμφάνισή του την έκανε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα έχοντας 33 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Συμφωνία για τρία χρόνια με τον Παππά
giankovic.jpg INTIME SPORTS

Ακολουθεί ο Γιάνκοβιτς

Δεδομένη θεωρείται η συμφωνία και με το άλλο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ, Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο φόργουορντ του Πανιωνίου, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πράσινους" για τα επόμενα τρία χρόνια, με συνολικές απολαβές 750.000 ευρώ. Η επιθυμία των διοικούντων την ΚΑΕ και φυσικά το σχέδιο του προπονητικού επιτελείου ήταν να εντάξουν και τους δύο παίκτες στην ομάδα, καθώς θεωρούν ότι θα αποτελέσουν "καυτό" δίδυμο", κυρίως στο επιθετικό κομμάτι του Παναθηναϊκού.

Σε 25 παιχνίδια της κανονικής περιόδου ο Γιάνκοβιτς είχε 12,7 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ. Στα πλέι οφ σε 10 παιχνίδια έργραψε 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ.

Δείτε σε video το εκπληκτικό τρίποντο του Γιάνκοβιτς:

* O Τζέιμς Γκιστ αναμένεται να μείνει στον Παναθηναϊκό, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η στάση του Στεφάν Λάσμε, ο οποίος κάποιες πηγές αναφέρουν ότι θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Και οι δύο πάντως έχουν εκφράσει την επιθυμία να μείνουν στην ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK